Světlo
Anotace: Pro dnešní večer
Nebesa mluví, nebesa planou,
přichází síla, větry již vanou.
Přichází světlo, probudí zemi,
otevře oči, probudí hory.
Zazvoní zvony, rozpálí kámen,
světlo je lékem, světlo je darem.
Přečteno 396x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Tvbm, Kubíno, Koralína, Schedir
Komentáře (2)
Komentujících (2)