Vztah
.
Nejbližší hvězda je vzdálena
na odpadky máme čas
Mráz je pod prstem ruky která
zvedá pochodně
..Nechci nic od něj
Trochu toho příkoří na planetu
roztopím sazemi
Z mostu prší květy gerber
Nevěř že zahoří nevěř
Tropické anekdoty ze severu
Neseberu v řece špínu
Po povodni písek mezi palci
..Nechci nic od ní
--
Hvězdy válčí.
.
.
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Mt. Blanc
Komentáře (3)
Komentujících (3)