přicházím
Vysvitlo sluníčko
to jaro volá
Pomalu přicházím k vám
zvolejte hola hola
Vyčkejte chvíli už se bližim
kručkami pomaloučkymi
než se otočite
před okny budu
zas vše bude vonět a kvést
jsem jaro a přicházím pomalu
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)