Zdálo se mi o jaru
Zdálo se mi že bylas jarem
tak svěží a s bujnou kšticí
za zimních plískanic bojoval s rozmarem
stále však slunko vyjde i po tisící
Skřivánci a pěnkavy mizí v modři
tak vysoko,kam ani okem svým nedohlédnu
slzy jako perly do kapesníčku otři
to březen právě válku vyhlásil lednu
Vyšlas ven z toho lidského doupěte
Vesna zatím petrklíčem všechny zámky odemyká
aby poslední kvítek vyrašil od poupěte
v mém srdci rázem vzplála láska veliká
Zdálo se mi dnes o jaru
když vedle tebe brzy usínám
na polibky sladké jako v cukrovaru,
v průběhu roku nikdy nezapomínám
Přečteno 463x
Tipy 2
Poslední tipující: Tvbm
Komentáře (2)
Komentujících (2)