bříza má dlouhé vlasy
z bezčasí do bezčasí
chtěla bych potkat zahradníka
který jí ve větru
copy splétá
ona jimi pohrdá
jak rozevlátý nezbeda
z bezčasí do bezčasí
rozpouští své dlouhé vlasy
možná v tom ladném pohybu
láká nás v zastavení
zda bezčasí je a nebo není
kdo maluje ty úchvatné obrazy
v nichž větvoví břízy nic nezastaví
nebo mi kdosi chce zašeptat
nespěchej
vše ve chvíli
náhle
znovu kamsi
(z)mizí
pořád fotím břízy...
18.02.2019 17:01:50 | Philogyny