vidím se
Vidím se jak na louce vila
co mezi trávou baleti
a barevné kviti sbírá
Co tančí mezi stebly trávy
a rosa se ji třpytí na řasách
když bosky běží tam a sem
a je blaznivě radostná
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Lighter, šerý, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)