Potok si lesem vesele zurčí
Potok si lesem vesele zurčí
mezi kameny cestu rozrazil
až projde i naší dědinou,
unaven se sotva ke břehu doplazil
Potok cestou naslouchal lidským osudům
někde plno lásky, někde hádky
přesto vždy před naším domem
vyprávěl dětem krásné pohádky
V jeho stříbrném těle odrážel
slunce a večer plno hvězd
potok však nemá čas a mizí
do dalších vsí i vzdálených měst
Přečteno 593x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, Špáďa
Komentáře (5)
Komentujících (3)