v předjaří se stávám
ouchylným dendrofilem
co jako šťastnej hmyz
zalízá do kořání stromů
a tam naslouchá
blížícímu se hukotu mízy
datel mi vydlabal z kůry
lodici času
na tý vyrazím
k voňavým břehům
na obzoru lesních tišin...
...tišiny bývaj všelijaký a lodice vratký, já bych šla raději po svých, mezi lidi...někdy... :)
24.02.2019 21:56:30 | Philogyny