Anotace: ***
s Tvými ohlodanými kostmi
zimo
bude mráz brzo na mizině
a
truchliv se z Tebe rozpláče
po kamenech strží
už tančí dropi
z pórů země
co nevidět
vyklíčí mravenčí svatozář
* * *
..někdy až konec "vše napraví"..díky :-D*
25.02.2019 15:57:24 | Frr
Pěkná, a konec ještě pěknější.
25.02.2019 11:05:57 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?