Nádech jara
Nádech jara ve vzduchu
budí zimní spače
nespat vstávat jít
musí se zas o krok kráčet
Je tolika krás okolo
které vyvolávají radost
neprožit co život nabízí
byla by veliká promarněnost
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, Lighter, Tvbm, vlnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)