a stromy
se vyválí
v medu a květech
jenž se na ně přilepí
tráva se zazelená
a slunce si začne
rozčesávat své paprsky
drobné vlásky
dopadnou
na zem pod ním
a svým třpytem
ozáří svět
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?