jaro je tady
Jaro si obléká barevnou zastěrku
tráva se začíná zelenat
Ptačkove maji sněm
radují se z teplých rán
Pozpěvuji stěbetaji
potravy je zas dost
nemusí létat do krmitek
jsou syti ze slunečnic a pros
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: vlnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)