jarní duše

jarní duše

Anotace: Jarní duše

Tišší se vítr
uticha
krajina rozkvéta
je barevná
jaro vystrčilo drápky
vše okolo puči
květiny začínají kvést
je tak krásně na duši
v zahradách už včelky si létají
jsou ještě ospalé
na správný čas svůj čekají
po zimní odmlce
Autor kikin87, 19.03.2019
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, vlnka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel