Sluníčko se na nás z pozamraku směje
a my si po době dlouhé říkáme co se to děje
to jaro dýchlo na nás a my jsme radostní
že odhodime pár vrstev jsme tak šťastní
meze už budou trošičku vyhřate
na deku si lehnout
relaxovat užívat si chvíle bezstarostne
prvních jarních paprsků se dotknout