Luna vysedává večer na terase
Anotace: Báseň o lenošící luně
Luna vysedává večer na terase
jen s hvězdičkami dýchá chlad
nebe jež má barvu po melase
a nepůjde rozhodně dnes spát
Luna vysedává večer ve chládku
a hvězdiček těch se nedopočítá
začít musí vždycky od začátku
a slunce jí to pak ráno vyčítá
Na terase sedí klidně jako pěna
jen obličej bledý podpírá dlaní
noční klid náhle přetrhne ozvěna
to slunce probudilo očka ze spaní
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: breberkar, Iva Husárková, yarek, vlnka, Polux Troy
Komentáře (1)
Komentujících (1)