Pěkná. Při pohledu na nebe nad námi, si člověk uvědomí spoustu věcí .-)
07.04.2020 21:35:40 | Jaruška
Nebylo ono nějaké vyučování o filozofii Kanta?
25.04.2019 08:14:28 | Karel Koryntka
Haha ano teď ještě ona věcnost ve mně
25.04.2019 08:26:12 | Gymplak
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?