Jak bude dál? Blbě... dokud si jí nezačneme vážit a šetřit...dokud jí nedáme úctu která jí odvěků patří... :)
P.S. Bůh existuje mrkni do zrcadla chichichi... ve všem co dýše:)
27.04.2019 22:58:27 | Malá mořská víla
Nejdřív jsem si říkala, jestli nepocházíš ze Slezska, tam se prý mluví "kratce", ale když jsi z Čech, tak proč "nedychatelnem" a "vysycha"?
Jinak jo, máš pravdu... sucho nás trápí všechny.
27.04.2019 19:40:59 | Kosodřevina