Z kola poznáš všechna místa
kam nohy donesou tě zřídka
Tak šlápneme si do pedálů
město ponecháme shonu
Hned za barákem cestička
potůček bublá v zatáčkách
sojka nás asi poznává
že nebezpečí nehlásá
U břehu rybníka schovaná
kachna káčátka přikrývá
jsou jako malé kuličky
ty neposedné kachničky
Na kopci zpívá skřivánek
tak šlápni kámo do šlapek
ještě se trochu projedeme
májovou náladu přivezeme