Kulíšku, ta je nádherná...včera mi změřil jeden mladý muž příjem signálu na internet v té moji vesničce-prdelince a mám ho, tak už brzy si pořídím "nějaký" přístroj a budu s vámi častěji...a nezapomněla jsem na tebe, ale na liter se dostanu jen u vnoučat...dík za zastavení u mě, opatruj se.
23.04.2007 17:02:00 | Hančí
jen jednu poznámku, taky nemluvím spisovně..., ale "cizejch" mi skoro nejde vyslovit:)...a do polička mám opsat UMI...holt umíš
28.02.2007 22:01:00 | Pe&Pa
moc se mi líbí, hlavně to o ptácích, taky nechávám jabka kosům a kvíčalám...
28.02.2007 21:56:00 | Pe&Pa