Chvěje se cosi ve větvích

Chvěje se cosi ve větvích

Anotace: Báseň jež vznikla při víkendovém pobytu na chatě

Chvěje se cosi ve větvích
to vítr na nich sedá
když dlouze se tam houpá
ta krása spát mu nedá

Chvěje se cosi v květu
motýl v něm sbírá pyl
aby pohostit mohl rodinu
div,že se tam neutopil

Blýská se cosi v trávě
to když zvoní ranní rosa
než rolníci se sluncem přijdou
a vysoká stébla položí kosa

Leskne se cosi v očích
to jiskra žhavá vášeň zapálí
přesto, že dlouho miluji tě
veliké lásky jsme se nebáli
Autor Petr27, 02.06.2019
Přečteno 329x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel