Kamsi
.
Za nejurputnějšího slunce
zazimuje třaskavec
v mlází tak prodyšném
oko by tudy neprošlo
našlapovat lze holí než nohou
Vraceli jsme se do lesů
paměť je tupá břitva
pohazujeme bodláky za sebe
prý splní se sen - tobytakhrálo
nedolíbatelný kraji
nohy již nemohou
-- Srdci
pokud tam je
puchýř je málo
.
.
Přečteno 249x
Tipy 8
Poslední tipující: vojtěška, Helen Zaurak, šerý, Marten, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (3)