Zdálo se mi o koních
Anotace: Báseň o koni a povozu
Táhl kůň těžký povoz
ať slunce nebo slota
šel však stále bos
ač podkova tlačí, jak bota
Sotva prásknu do nich
Jako do toulavých bot
Zdálo se mi o koních
Jak přebrodím tisíce vod
Moc těžký byl vůz
Když do řeky zapad
Ke břehu zbývá ještě kus
a koně musí vodu šlapat
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: vlnka, Kapka, Iva Husárková
Komentáře (0)