Z obsahu je čtenář užaslý neb o těchto ptačích vlastnostech dosud nevěděl. Dal bych asi "odlétají tam kde je teplo". A ty závěrečné 2 řádky spíš vynechat, radši zachovat podivný svéráz rozlítané básničky než z ní zkoušet těžit nějaké vyhodnocení.
28.06.2019 07:44:44 | Karel Koryntka