k přírodě blízko
Anotace: K přírodě blízko
V kalužích si pulci plují
když se plochy zalévají
to kapři v rybníku
lapají sotva po dechu
vody stále méně jest
u lesa kvete krásný vřes
ze zákoutí lesa
ozývají se hlasy ptačí
po cestičce srnka se srnčetem kráčí
nádherné je vše vidět zblízka
příroda je člověku tak blízká
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: Pacik, mirecek, Iva Husárková, vlnka, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)