Kiki, básnička je dobrá ale chtělo by to ořezat verše, aby byly stejně dlouhé, rytmicky, víš, jak to myslím :-)
Ovšem kdybys to chtěla zde například znázornit jako píseň, tak to už by bylo o něčem jiném a délka veršů by nebyla už tolik podstatná.
Zdravím :)
08.07.2019 14:16:17 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA