Komár a muška
Anotace: Nesprávně vybrané výletní místo bylo příčinou hmyzí tragedie.
Mladý komár mušku svádí.
po křídlech ji něžně hladí,
věrnou lásku slibuje,
výlet ihned plánuje.
Kývla hlavou, letí spolu,
k hospodskému míří stolu,
pivní pěna lákala,
tak si pozor nedala.
Propadnula tomu moku,
dala si pár řádných loků,
komár mušku varuje,
moc o ni se strachuje.
Hospodský pak v okamžení.
jejich plány krutě mění,
mušku zbavil života,
.pro hmyz on je despota.
Přečteno 308x
Tipy 10
Poslední tipující: Koala, Holis, jenommarie, Fany, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (3)