Chrpy
Anotace: Báseň o modrých květinách
Na souvrati se modrají chrpy
jakoby náhodou vyrostly z hlíny
běda tomu,do nebude líný
a vyjde do polí se srpy
Jen co otevřeš modá očka
kousek nebe v sobě máš
ani živáčka v poli nepotkáš
jenom slunko se tě dočká
Večer pomalu se vleče
stroje neušetří ty modré oči
s chrpami svět se zatočí
když v létě se pole seče
Přečteno 411x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, Iva Husárková, Frr, Amiradi
Komentáře (2)
Komentujících (2)