Jó, na Bedřichově je překrásně. Vůně lesů a malebná horská krajina.
10.08.2019 17:52:18 | Krahujec
Naprostý souhlas máme tam rodinnou chalupu takže od dětství mám k němu vřelý vztah a plánuju na důkaz vděčnosti té obci věnovat rukopis básní zde nazvané sbírky ,,Po stopách vesnice '' :)
10.08.2019 19:41:00 | Petr27