Básník pod lípou

Básník pod lípou

Anotace: O lípě a básníkovi

Pod starou košatou lípou
starý básník sedá
denně do svých veršů,
krásné rýmy hledá

Ta stará, moudrá lípa
když květy medem voní
včelky ze světa vábí
aby básník psal o ní

Lípa mnohé verše znala
jak slova básník vkládá
do svých krásných myšlenek
i díky nim je stále mladá
Autor Petr27, 12.08.2019
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, Amiradi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel