Podzim
Anotace: Podzim tak blízko
Stromům až prořídne barevná kštice
zlato padá v tom chladu
na prázdné potemnělé ulice
zima veliká je v listopadu
Pavouček v pavučině nitky souká
aby muška se tam lapila
sám se u dveří potlouká
a zima ho hlady netrápila
Den trvá jen velmi krátce
mlha táhne se jako vata
přišel podzim-ten zrádce !
přestože srdce má ze zlata
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: Tvbm, Amiradi, J.Karasová
Komentáře (2)
Komentujících (2)