Hmyzáci
Na kopky hnoje
lítají roje
hmyzáci těší se
co si daj
je tam plno dobrůtek
nejlepší co znaj
od každého něco
letmo koštnou
nacpou se k prasknutí
chuťové buňky jejich
neznají nechuť
jsou dočista bláznivý
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)