Snílci dnešní doby
Sluchátka v uších,
Jako skoro všichni,
Smutek v našich duších,
Tak už, Země, chcípni.
Ať vidí, lidský svině,
Čeho vážit si měli,
Ať vidí, že všechno se nedá utopit ve víně,
Ať maj vrazi země to,co chtěli.
Snad přijde někdo, kdo přinese spásu,
Přímo tupým hlavám pod nos ,
Doufáme, že snad časem navrátíme matce Zemi ztracenou krásu.
Kéž by...
Dnešní doby
Jsme zas***í snílci
Přečteno 296x
Tipy 9
Poslední tipující: Roser, Jort, Fany, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)