tvrdé kameny
pod horami
mezi kořeny stromů
svlékají se hadi
bosou nohou
přes potok
kámen po kameni
těžký život
pod horami
pod plachetkou noci
rodí ženy
ticho před bouří
zní tu
nejtišeji
než skála
křesne o skálu
zachví se
do hladiny
náruče čiré
a vlídné
tam pod horami
Tak tady dávám ráda svůj první tip na tomto webu. :) Málo slov, spousta prostoru pro zamyšlení, vnímání obrazů nic neruší. Líbí se mi.
25.08.2019 15:51:21 | Umouněnka