Cinkání zmrzlé trávy
Anotace: O prvních mrazících :)
Poslouchej cinkání zmrzlé trávy
když jinovatka stébla zapráší
jíní, jako pel popelavý
vítr na strništi vrány vyplaší
Pod nohama tráva zvoní
jen než slunce načerpá sílu
chtěl bych psát jen o ní,
tomu kdo seslal z nebe vílu
Cinká tráva jako koním rolničky
dívky krásné navždy opouštím
z očí kanou slzy jako solničky
jako jinovatka se v slunci rozpouštím
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Amiradi
Komentáře (3)
Komentujících (2)