Anotace: *krátce*
Tak blízko
že bys mohl sáhnout
Jak hejno ryb
loví babí léto
Tanec na shledanou
Ukázka co udělá s obsahem básně dobrý název, jak všechno naráz ozřejmí a opodstatní.
---
A teď si vezměte, že existují autoři kteří stejný obsah pojmenují "Zase" nebo "Proč" nebo 3 tečky nebo "Nečekaně" atd. A pak když čtenář nerozumí, ti autoři výskají ale vždyť to jsou přece vlaštovky, jak se v září houfují, hehehéé neuhád, neuhád.. Tak to děti nedělejte vemte si příklad tady z prostějánka, jak pěkně poctivě své dílko nazval.
04.09.2019 08:41:13 | Karel Koryntka