Lístek v jeseni
Anotace: O podzimní lásce
Usychá lístek v jeseni
Přesto si vítr zlato vzal
jak nitě byli jsme spleteni
až málem jsem to vzdal
Každý mrak má stříbrný okraj
jen tak si oblohou pluje
Když jeseň pozlatila háj
Ve kterém se dívka miluje
V listech když barvy hoří
to jak podzim štetcem mává
v tom se vichr zle oboří
zimu všem na vědomí dává
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Frr, šerý
Komentáře (9)
Komentujících (6)