:-D*
ze striktního Koryntkova odsudku si hlavu vůbec nedělej, pán Tě jen obdařil jedním ze svých obvyklých "nevývratných hovnozření"...
03.10.2019 11:30:40 | Frr
podzimním ránem CO obraz mlhavý? tu chybí přísudek, nebo heslovitě "podzimní ráno - obraz mlhavý"
básnička je slabá, neobratným jazykem říká z úst anděla nijaké sdělení
03.10.2019 10:48:13 | Karel Koryntka