Letité fascinace
.
V ránech podzimu
jako by doutnala voda
Nebe se přikrčilo ke korunám
a barva znala cenu
Stárneme různě
Někdy nám brzo opadávají a
připustíme chlad
Na tři kroky od dubu
prosit ho o sílu z kořenů
Kaštany vystlat polštáře
Nepotřebuji oltáře
abych byl
Budu
Jeden list
za všechna slova
co nevyslovím
.
.
Přečteno 340x
Tipy 10
Poslední tipující: Nata, Isla, zelená víla, Jort, šerý, vlnka, Krahujec, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)