Barevné koruny
Anotace: Podzimní báseň :)
Napadaly barvy do korun
Jak déšť všechny rozpíjí
Léto přepustilo svůj trůn
a podzim pomalu dny upíjí
Od deště to v korunách ševelí
Zlato v listech rozlévá se
Jak jsou všichni veselí
V té podzimní kráse
Stromy jak podzimní vládci
Jenž před zimou korunu smeknou
Na studený severák jsou krátcí
ale jen na chvilku se zaleknou
Když slunce za obzor klesá
a tma se ode dne dlouží
Mé srdce s podzimem zaplesá
Jak venku statný havran krouží
Přečteno 382x
Tipy 9
Poslední tipující: Amiradi, Jeněcovevzduchukrásného, Donne, Marten, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)