Mrazivý rozbřesk
Anotace: o prvních mrazících při podzimu
V barevném světě
mrzlo už za rozbřesku
co na tom divného ?
zima se ohlásí v blesku
Barevným obrazem srdce potěšme
než zima kožich opráší
duha stromů ráno vyhlíží,
mráz co lístečky vystraší
Zima ledovým dechem
dýchne do prázdného sadu
Odkud odkapala šťáva sladká
a uvězní celou zem do chladu
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi, Kapka
Komentáře (0)