U lesa kvete vřes
U lesa kvete vřes
Kytičku bych ti přines
Půjdu pro ní ještě dnes
klidně prohledám celou mez
Na mezi kvetou vřesy
nachové podzimní kvítky
tys ležela v trávě kdesi
a rukou mnula jejich snítky
Našel jsem dívku na vřesu
jak tam ležela zcela nahá
už se na tebe lásko třesu
V lásce prohraje,kdo váhá
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Amiradi
Komentáře (3)
Komentujících (2)