První schůzka se Sureou ( mandlový sad )
.
Dny shořely snad
vysvlečenému slunci foukám paprsek
Sad
v plačtivém šeru
mandle hnijí smíchy
na dvou prstech spočítáš hříchy
ty mé já tvé
budeme objímat
Pro mrtvé nešustí list
zná hodnotu sešlosti
ulehneš se mnou
na rozlousknuté pecky
a útlocit zimy země
mrholí ve mně
stisky zebou
žhneš
Pro pár protnutí
větru stav koridory
než vyhládlí jezevci z nory
očichají naše vlasy
a budou krutí
K ránům doutnajícím blíž
kde i prochladlé uhlíky ublíží
.
.
Přečteno 267x
Tipy 10
Poslední tipující: Horvis, Frr, Isla, Nata, Marten, šerý, lawenderr, J.Karasová
Komentáře (8)
Komentujících (5)