Je jen trochu ospalá
slunce se k vodě noří
hodila se do gala
chce poklonit se moři
Večery vlaze voní
Vyšla jen tak na molo
lehkým krokem gazely
muži všude okolo
oči na ni nechali
Ona se k moři sklání
voda jí jde šeptem vstříc
stříbromodré barvy má
dívka nastavuje líc
nic než vlny nevnímá
vnořena ve své snění...
Pěkná Kapičko,,, probudila" ve mně vzpomínky, kdy jsem se procházela kolem moře. Ráda dávám...ST...
14.02.2020 22:27:03 | Jaruška
Ach, jaké to hoře já neviděl moře
neviděl dívku půvabnou
však přečtu-li řádky od zadu zpátky
tvé verše mě znovu dostanou
18.10.2019 11:05:56 | blázen