Jeseň chutná po burčáku
Anotace: O lahodné chuti burčáku
Jeseň po burčáku chutná
Sotva dozrálo první víno
Ač nastala nám doba smutná
opadané stromy jsou tělo Evino
Už žloutnou na stromech listy
zatímco vinná réva dozrává
Kvalitním mokem jsem si jistý,
Každá céva v těle bude zdravá
Dřív než se zima ohlásí
a mráz spálí veškerou révu
burčák v lahvích kvasí
náhle všem je do zpěvu
Na místě kde mísí se nářečí
Vypijí burčáku kolik krve mají
Ačkoliv kudy teče tudy léčí
Nikdy ale kocovinu nepoznají
Přečteno 338x
Tipy 5
Poslední tipující: Amiradi, Fany
Komentáře (0)