První sněhové vločky
Anotace: O přicházející zimě :)
Nebe zatáhlo sivou oponu
vločky se chystají na scénu
Prosím potlesk a poklonu
až ven na mráz je vyženu
Sníh poletuje v bílém rubáši
Ještě než zima opráší sáně
studený vítr jej jak pírko unáší
Když padá z nebeské báně
Na zemi vločka hned taje
Až z ní zbyde kapka vody
jež zacinká jako pouliční tramvaje
A vsákne se zpátky do přírody
Přečteno 478x
Tipy 8
Poslední tipující: Tvbm, Donne, Amiradi, jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)