Barevná pohádka
Listeček po lístku
dávám na hromádku
podzim je tu
hraje svou pohádku
v které se barvy
střídají s barvami
lístka jsou barevná
jak natřené temperami
ale příroda umí kouzlit
a hraje si mámivě
občas slunko z mlhy
vykoukne bázlivě
je to období
v pouštění draků
když zvedne se vítr
leti až k mrakům
šustění listoví
a spadaného kaštaní
to v každém z nás
kreativitu rozvlní
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka, Isla, Krahujec
Komentáře (2)
Komentujících (2)