Ospalý měsíc světlo zhasíná
Je noc a město usíná
Okna ještě do tmy svítí
ospalý měsíc světlo zhasíná
jen hvězdy uvízly v nebeské síti
Ospalý měsíc o půlnoci zívá
ač je k smrti unaven,
Dolu na zem se dívá
a netrpělivě vyhlíží nový den
Tma už prošla všechna zákoutí
Kam nedohlédne ani měsíční svit
už neslyším ani řev kohoutí
Pohřební šat noci souká černou nit
Přečteno 392x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Pétík, Donne, šerý, Amiradi
Komentáře (4)
Komentujících (3)