Zimní večer
Anotace: Zimní večery se blíží
Je zimní večer
a kouří se z domovů
však i poslední jiřičky
se slétají do krovů
Sníh se lehce kolébá
jak vítr do něho dýchl
se západem jeho dech
Slábnul,až zcela utichl
Kolem chaty ječí meluzína
sem tam koukne do komína
aby štiplavý dým jí vyhnal
ale každou zimu se připomíná
Nastal zimní večer
Oheň v krbu praská
až teplo zalilo náš dům
jen srdce zahřívá nová láska
Přečteno 466x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Pétík, Marten, Amiradi
Komentáře (2)
Komentujících (2)