Mlha sirá
jak cáry hadrů
visí nad rybníkem
Vítr připomíná
zlověstnou písní
v tónu mollovém
podzimní čas
Tesklivý kachní hlas
se nese nočním tichem -
jak ostrý nůž rozřízl tmu
a chladný luny svit
dotváří ten kolorit
příchozího podzimu
Téma podzimu je jedno z mých nejoblíbenějších. Nádherně vyjádřeno. Dle mého gusta :-) ST.
15.11.2020 20:36:33 | NigarKalfa
I když máme jaro, ráda jsem si přečetla.Pěkná báseň.
19.05.2020 21:48:46 | Jaruška