Putování za vřesovou vůní
Anotace: Báseň o kráse vřesu na podzim :)
Šel jsem za tou vůní vřesu
až na druhý konec světa
někdy nahý, jindy se zimou třesu
a přesto je zem kvítky poseta
Vřesem to po světě voní
a své nohy sotva nesu
na stráni o odpočinek žadoní
Proto uléhám v náručí vřesu
Putoval jsem za jeho vůní
snad sto, možná tisíc roků
v parném létě se tu sluní
a ve slunci září křišťál potoků
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Marten, Iva Husárková, Amiradi
Komentáře (0)